La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 12 maggio 2012

Invitatie la Congresul Martorilor din Lazio si Umbria

Martorii lui IehovaDEPARTAMENTUL PENTRU PRESA
Comunicat precongresual Roma, 26/04/2012

CONGRES ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Roma – Cum putem avea o viaţă plină de satisfacţii? A-treia cerere din rugăciunea model, consemnată în evanghelia după Matei 6:9-10, ne ajută să ne concentrăm asupra unui aspect deosebit de important care ne poate aduce, întradevăr, o satisfacţie launtrică: înfăptuirea voinţei lui Dumnezeu, nu a voinţei noastre. Realizarea voinţei lui Dumnezeu a fost întotdeauna soluţia ideală pentru toată creaţia. Chiar şi omul perfect Isus i-a spus Tatălui său: „Să se facă nu voinţa mea, ci a ta!“ (Luca 22:42).

Noi am fost creaţi datorită voinţei lui Dumnezeu, de aceea, fără să cunoaştem şi să înfăptuim voinţa lui, ar fi imposibil să atingem scopul pentru care am fost creaţi. De aceea, Isus ne-a îndemnat să ne rugăm ‘să se facă voinţa lui Dumnezeu’.
Programul congresului special de o zi ale Martorilor lui Iehova, ne va ajuta pe fiecare să acţionăm în armonie cu ceea ce ne-a învăţat Isus să ne rugăm (Mat. 6:9,10).

Programul, care va fi ţinut în exclusivitate în limba română, va cuprinde discursuri, interviuri şi informaţii care vor fi utile tuturor, tineri şi vârstnici, martori sau nu.
În timpul programului se va răspunde, printre altele, la următoarele întrebări: Cum putem înţelege care este voinţa lui Dumnezeu cu privire la noi? Cum putem avea o viaţă plină de satisfacţii? De ce binecuvântări au parte cei ce fac voinţa lui Dumnezeu?

Martorii lui Iehova, care provin din Lazio şi Umbria adunaţi la Sala de Congrese din Roma, Piazzale Heghel 70, vă invită cu căldură să aflați ce răspunsuri oferă Biblia la aceste întrebări, participând Duminică 13 Mai 2012 la acest congres, începând cu orele 9,30 circa.

Unul dintre momentele cele mai importante şi emoţionante ale acestui congres, va fi ceremonia de botez a noilor Martori ai lui Iehova, care va avea loc prin scufundarea completă în apă; eveniment prevăzut Duminică la ora 11,50.
Programul este bazat în totalitate pe Biblie. Locurile sunt libere şi nu se fac colecte.

Toţi sunt bineveniţi.

Pentru mai multe informaţii apelaţi la:
Christian Vanzo Tel 338.3757220 - chrisvanzo@inwind.it
Claudio Cozzolino Tel 328.8843108 - claudiocozzolino76@yahoo.it

Nessun commento:

Posta un commento