La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 17 luglio 2011

El e înlocuitorul perfect pentru Alexe: are calităţi similare şi a costat doar 100.000 de euro!

Liga 1
Alexe bate Toba
8 iul 2011
Articol publicat de Catalin Muresanu, Nicu BADESCU

Marius Alexe va pleca zilele viitoare în Italia, la Cesena, acolo unde va fi coleg cu Adrian Mutu, iar şefii din "Ştefan cel Mare" au adus în locul lui un alt tânăr talentat cu aceleaşi calităţi ca ale decarului. Georgian Tobă (22 de ani), recomandat de viteza sa, a ajuns miercuri seara în cantonamentul "câinilor" din Austria.
Dinamo a reuşit primul transfer din acest mercato. Miercuri seară, în cantonamentul roş-albilor a sosit Georgian Tobă, mijlocaşul celor de la Universitatea Cluj. Acest lucru înseamnă automat despărţirea de Marius Alexe (21 de ani), fotbalist care zilele viitoare va pleca la Cesena, acolo unde va fi coleg cu Adrian Mutu. Tobă, care ultima oară a fost împrumutat la Unirea Urziceni, poate juca atât ca mijlocaş stânga, cât şi ca mijlocaş dreapta. Colegii de la "U" îl caracterizează simplu: "Are o viteză excepţională", exact principala calitate a lui Marius Alexe. Dinamo l-a transferat de la "U" pe Tobă în schimbul sumei de 100.000 de euro, iar cele două cluburi îl vor deţine în coproprietate pe fotbalist.

Sursa: ProSport.ro

Citeste si:
Chivu l-a învins pe Goian: Inter a câştigat Cupa Italiei

Nessun commento:

Posta un commento