La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 25 luglio 2011

Inscrieri USAMV Cluj-Napoca la Extensia Viterbo




Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca anunta deschiderea inscrierilor pentru anul universitar 2011-2012 la Extensia Viterbo.

Aceasta extensie a Universitatii functioneaza cu trei Facultati: Facultatea de Agricultura (Sectia Agricultura), Facultatea de Zootehnie si Biotehnologii (Sectia de Zootehnie) si Facultatea de Horticultura (Sectia de Horticultura).

In baza acordului semnat intre USAMV Cluj-Napoca si Universitatea Tuscia din Viterbo diplomele sunt recunoscute bilateral.

Orele de curs se vor desfasura in limba romana, in sistemul Invatamant la Distanta (ID), iar durata studiilor este aceeasi la si cea de la zi (4 ani).

Documentele necesare inscrierii si alte informatii utile gasiti la adresa web a USAMV Cluj-Napoca: www.usamvcluj.ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la:
Via San Giovanni Decollato 1, 01100 Viterbo
Tel.: +39 0761333754 sau 3403086706, persoana de contact: Adela Moise
Email: viterbo@usamvcluj.ro

Nessun commento:

Posta un commento