La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 21 agosto 2010

Cea mai frumoasa tanara din diaspora este din Italia



Tatiana Răducanu, în vârstă de 21 de ani, din Italia, a fost desemnată, aseară, la Mangalia, Miss Diaspora.

La concurență cu 25 de concurente din 17 țări, Tatiana a impresionat juriul nu numai prin frumusețe, ci și prin eleganță, ținută scenică. Cu atât mai mult cât concursul Miss Dispora cuprinde, ca în fiecare an, probe variate, de la defilări până la probe individuale. Provocarea organizatorilor din acest an a fost susținerea de către candidate a unui proiect de promovare a României în lume. Tinerele s-au întrecut în idei și propuneri, cele mai multe fiind legate de turism și educație.

Premiul al II-lea a fost câștigat, în acest an, de Diana Botnaru, din Republica Moldova.
Aceasta a primit şi titlul „Miss Paradiso“ şi un inel cu diamante, urmând să fie imaginea complexului cu acelaşi nume timp de un an. Premiul al III-lea a fost primit de Miss SUA, Oana Borcoman.

Sursa: Adevarul.ro

1 commento:

Anonimo ha detto...

WoW, nu stiam ca existe un asemenea concurs! E tare ideea sa alegi cea mai frumoasa romanca din strainatate!

Posta un commento