La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 29 agosto 2010

Chivu şi Inter au câştigat Supercupa Italiei

Chivu şi Inter au câştigat Supercupa Italiei. Meci slab pentru Lobonţ.

 Duminică, 22 August 2010

Primul meci oficial din Italia s-a disputat sâmbătă seară pe stadionul Giuseppe Meazza, Inter Milano, cu Cristi Chivu titular în apărare, şi AS Roma, cu Bogdan Lobonţ între buturi, disputându-şi Supercupa. Câştig de cauză a avut formaţia lui Chivu, după un meci în care romanii au făcut destule greşeli în defensivă. Lobonţ poate avea mustrări de conştiinţă la primul şi la ultimul gol.

Coechipieri la naţională, Chivu şi Lobonţ sunt adversari în Italia / FOTO: http://www.ziare.com/

Fundaşul Cristian Chivu, de la Inter Milano, şi portarul Bogdan Lobonţ, de la AS Roma, au fost integralişti sâmbătă seară în Supercupa Italiei. Trofeul a fost adjudecat de Inter, care s-a impus cu 3-1.

Pentru campioni au marcat Pandev (41) şi Eto'o (70, 80), după ce Roma a deschis scorul prin Riise (21),

Bogdan Lobonţ poate avea mustrări de conştiinţă la primul şi al treilea gol al milanezilor, însă este de notat că a avut în faţă o apărare destul de ezitantă. Totuşi, portarul român a părut de multe ori surprins de faze şi a avut reacţii întârziate la goluri.

Pentru AS Roma, meciul de sâmbătă a fost primul pierdut cu Lobonţ între buturi.

Sursa: Realitatea

Nessun commento:

Posta un commento