La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 9 agosto 2009

Comisia Electorală Centrală a validat rezultatele alegerilor din Republica Moldova


Marti, 04 August 2009

Comisia Electorală Centrală a validat marţi rezultatele alegerilor legislative din Republica Moldova, relatează portalul Ştirea Zilei.

CEC a validat rezultatele după ce a primit toate procesele verbale din străinătate.

După scrutinul anticipat din 29 iulie, Partidul Comuniştilor a obţinut 48 de mandate din totalul de 101 din Parlament, iar opoziţia 53 (PLDM 18, PL 15, PD 13, AMN şapte).

Alianţa Moldova Noastră (AMN) a contestat rezultatele CEC, susţinând că ar trebui să obţină un al optulea mandat, iar comuniştii numai 47.

De asemenea, luni, PPCD, formaţiunea lui Iurie Roşca, a cerut renumărarea voturilor. Curtea Constituţională a respins, însă, cererea.

Sursa: NewsIn

Leggi anche:
Vicini, lontani

Nessun commento:

Posta un commento