La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 19 agosto 2009

Steve Vai si Tiziano Ferro canta la Cerbul de Aur!

2009-08-19
Steve Vai, Tiziano Ferro si Hot Chocolate vor sustine recitaluri la festivalul Cerbul de Aur, ce se va desfasura la Brasov intre 2 si 7 septembrie.
De-a lungul anilor, nume sonore din industria muzicala internationala (Julio Iglesias, Christina Aguilera, Albano) au pasit pe scena din fata Bisericii Negre din Brasov, aducand spectatorilor romani show-uri de exceptie. Anul acesta, in ciuda crizei, bugetul festivalului ajunge la peste 1,5 milioane de Euro.
Festivalul va cuprinde sase seri: Evergreen, Pop, Rock, Finala concursului de interpretare, Gala Laureatilor, Seara Superstar si Hora Satului.
Trupa Hot Chocolate va canta in incheierea primei seri a Cerbului de Aur, iar in seara Superstar vor fi prezenti pe scena chitaristul Steve Vai, Tiziano Ferro si Loredana.
Jasmine, Nadine si The Marker vor reprezenta Romania la editia de anul acesta a "Cerbului de Aur", dupa ce au castigat preselectia organizata de TVR.
Sursa: Showbiz.ro

Nessun commento:

Posta un commento