La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 14 agosto 2009

A murit producătorul de televiziune Valeriu Lazarov


11 august 2009

Valeriu Lazarov, fostul director general şi consilier delegat al canalului Telecinco în perioada 1985 şi 1994 şi celebru realizator al Television Espanola în anii 70, a murit marţi dimineaţă la Madrid, după cum a informat fiul său.

Lazarov, născut la Bârlad, România, dar având cetăţenie spaniolă din 1972, a murit de moarte naturală la vârsta de 73 de ani, potrivit fiului său Valeriu.

Valeriu Lazarov a revoluţionat industria de divertisment din România, aducând formate de emisiuni de succes, precum "Surprize, surprize", "Din dragoste" sau "Ploaia de stele", şi producând mai multe telenovele.

Potrivit fiului său, Roberto, Valeriu Lazarov suferea de o afecţiune la colon, însă nimeni nu se aştepta la acest deznodământ. Omul de televiziune va fi înmormântat la Madrid joi sau vineri, însă o ceremonie de comemorare va fi organizată şi în România, "ţara pe care a iubit-o cel mai mult". "Era întotdeauna fericit când se întorcea, când avea proiecte în România" a declarat Roberto Lazarov, pentru Antena 3.

Sursa: Antena3.ro

Nessun commento:

Posta un commento