La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 19 agosto 2009

Un român a fost găsit mort în Lacul Garda, în nordul Italiei

Luni, 17 August 2009
Cetăţeanul român a fost identificat drept Ştefan Gheorghe, de 38 de ani, iar acesta ar fi ajuns în lac după ce a alunecat din cauză că s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, conform primelor date oferite de poliţia locală.
Prietena românului, care a confirmat că au petrecut împreună sâmbătă şi au consumat băuturi alcoolice, a fost cea care l-a identificat pe român.
Cei doi locuiau în Cologna Veneta, în nordul Italiei.
Sursa: Realitatea.Net

Leggi anche: Cadavere in Lago Garda, E' un romeno di 38 anni - Ansa

Nessun commento:

Posta un commento