La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 6 giugno 2020

Ionela Lungu, româncă de 38 de ani, a murit împreună cu prietenul ei, loviți de o motocicletă

Italia. Ionela a murit brusc, pe scuterul iubitului ei. Au fost spulberați de o motocicletă
Liviu Ludovic / 31 mai 2020

Tragedie în Italia. Ionela, o româncă de 38 de ani a murit pe scuterul iubitului ei, amândoi loviți de o motocicletă. 
 
O româncă în vârstă de 38 de ani și prietenul ei italian și-au pierdut viața sâmbătă, 30 mai, în urma unui accident petrecut pe șoseaua ce leagă localitatea Gravere de Susa, în Piemonte, relatează Torino Today.

Ionela Lungu se deplasa împreună cu prietenul și colegul ei de muncă, Gianmarco Luzzi, în vârstă de 41 de ani, pe un scuter când, între Susa și Gravere, în zona curbelor Belvedere, s-au ciocnit cu o motocicletă Yamaha R1.

Din păcate, ambii au decedat din cauza rănilor grave suferite în urma impactului.

Valsusa jelește moartea Ionelei Lungu, cunoscută de prieteni ca Luana, si a lui Gianmarco Luzzi. Ambele erau cunoscute în Valsusa și lucrau în Sitaf. Ionela locuia în Susa împreună cu iubitul ei și era cunoscută de aproape toți locuitorii comunei.

Dinamica accidentului încă nu a fost neelucidată de carabinieri. Din primele informații se pare că scuterul a intrat pe contrasens și a lovit motocicleta în lateral. Ionela și iubitul ei au fost aruncați de pe motocicletă și a murit pe loc, pe șosea.

Nessun commento:

Posta un commento