La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 23 giugno 2020

Zborurile regulate către Italia, Franța și Finlanda pot fi reluate din 23 iunie 2020

Companiile aeriene pot relua zborurile comerciale regulate dintre România și cele cinci țări introduse luni de autorități pe lista verde. 

Pasagerii care sosesc în România din Italia, Franța, Finlanda, Estonia și Irlanda, alături de alte 17 țări care deja sunt pe lista verde, nu vor mai fi obligați să intre în carantină sau izolare începând de marți, 23 iunie.

Odată cu introducerea celor cinci țări noi pe lista verde, zborurile comerciale regulate dintre acestea și România pot fi reluate de marți, 23 iunie. 

Din România spre Italia operează zboruri comerciale următoarele companii aeriene: TAROM, Blue Air, Ryanair și Wizz Air. 
Din România spre Franța operează zboruri comerciale următoarele companii aeriene: Air France, TAROM, Blue Air, Wizz Air și Ryanair. 
Din România spre Finlanda operează zboruri comerciale doar Blue Air în timp ce din România spre Estonia nu există zboruri fără escală. 
Din România spre Irlanda operează zboruri comerciale Ryanair și Blue Air. 

De asemenea, chiar dacă este permis compania, Blue Air va relua zborurile regulate abia de la 1 iulie.

Publicat în 22 iunie 

Nessun commento:

Posta un commento