La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 7 agosto 2008

Madonna va interpreta un cântec popular românesc într-un concert


Madonna va interpreta un cântec popular românesc într-un concert
Miercuri, 06 August 2008

Madonna, cunoscută pentru inovaţia sa permanentă în muzică şi stil de viaţă, a ajuns şi la folclorul românesc. Celebra artistă va interpeta un cântec popular originar din România în următorul său concert, ce va marca începutul turneului "Sticky and Sweet" ("Lipicios şi dulce"), relatează The Sun.

Concertul, ce va avea loc la Cardiff, Marea Britanie, pe 23 august, va fi împărţit în patru părţi, separate de clipuri video şi de reprezentaţii de dans. Madonna va lansa cu această ocazie un videoclip intitulat "Get Stupid" ("Prosteşte-te!") centrat pe tema salvării planetei.Spre bucuria fanilor, cântăreaţa va interpreta totuşi şi piese ce au consacrat-o, precum "Vogue" sau "Like a Prayer".
Sursa: Realitatea.net

Nessun commento:

Posta un commento