La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 18 agosto 2008

Sandra Izbaşa a câştigat titlul olimpic la sol


BUCUREŞTI / 16:15, 17.08.2008

Gimnasta Sandra Izbaşa a câştigat, duminică, medalia de aur la sol în cadrul concursului pe aparate de la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Sportiva română a obţinut nota 15.650, devansându-le pe americancele Shawn Johnson (15.500) şi Nastia Liukin (15.425).

Sandra Izbaşa se află la a doua medalie la JO-2008, după cea de bronz, câştigată în concursul pe echipe.

Izbaşa a adus României cel de-al patrulea titlu olimpic la JO de la Beijing, după judoka Alina Dumitru (categoria 48 kg), canotoarele Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu (dublu rame fără cârmaci) şi atleta Constantina Diţă Tomescu (maraton). România a mai câştigat până în prezent la competiţia de la Beijing o medalie de argint (Ana Maria Brânză la spadă) şi trei de bronz (echipa feminină de gimnastică, sabrerul Mihai Covaliu şi echipajul feminin de 8+1).
Sursa: Mediafax

Nessun commento:

Posta un commento