La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 24 ottobre 2010

Fostă balerină româncă bate italienii la poker

24 oct 2010

Elena Inchim a lăsat baletul pentru poker. Fosta angajată a corpului de balet al Teatrului de revistă Constantin Tănase a plecat în Italia unde s-a apucat de poker.

Elena Ichim / FOTO: libertatea.ro

Noul sport oficial al minţii, poker-ul, are o nouă adeptă: fosta balerină de la Teatrul Cosntatin Tănase, Elena Ichim. Elena a plecat în Italia într-o vacanţă, unde s-a îndrăgostit de un jucător profesionist de poker şi a decis să rămână acolo să se apuce şi ea de acest sport.

“L-am cunoscut pe iubitul meu în Italia. Am început să îl însoţesc la turneele de poker, el fiind jucător profesionist. La început era mai greu, pentru că eram singura femeie de la masa de poker. Bărbaţii erau aroganţi şi încercau să mă intimideze. Îi păcăleam, pentru că mă subestimau", a declarat Elena ichim pentru Libertatea.

În palmaresul românei se numără mai multe turnee online câştigate, dar şi două întreceri de câte 500 de oersoane şi un loc 8 într-un turneu de 2.000 de persoane.

Sursa: REALITATEA.NET

Nessun commento:

Posta un commento