La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 6 ottobre 2010

Prezentarea cartii “Balada unui FI scadent” a poetului Toma Barbarosie

Consulatul Onorific al Romaniei la Florenta are placerea de a va anunta un eveniment interesant care va avea loc la Parohia Ortodoxa Romana “Inaltarea Domnului” , Via Costa San Giorgio, 27 – Florenta, pe data de 10 octombrie 2010, orele 11:15

Prezentarea cartii “Balada unui FI scadent” a poetului TOMA BARBAROSIE

Balada unui FI scadent este un volum de poezie originala, cand cu vers alb, cand cu rima, scris din pasiune si dragoste pentru limba si literatura romana.

Autorul, nascut in 1962 in comuna Milcovul, judetul Vrancea, a inceput sa scrie inca din anii copilariei, mai ales din primul an de liceu si a debutat in “Revista V” din Focsani in 1998; a lucrat ca asistent medical in Romania si a continuat aceasta profesie si in Italia, unde a ajuns in anul 1999.

Pentru mai multe informatii si pentru a intra in legatura directa cu d-ul Barbarosie:
Tel. 346.10.56.833

Sursa: Consulatul Onorific al Romaniei la Florenta

Nessun commento:

Posta un commento