La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 18 settembre 2011

Mafia italiană a spălat bani în România, la groapa de gunoi de la Glina

Mafia italiană a spălat bani în România. Magistraţii bucureşteni au pus sechestru pe mai multe bunuri care aparţin Cosa Nostra, în urma unei hotărâri pronunţate de Tribunalul Civil şi Penal din Palermo. Cererea este făcută în dosarul unuia dintre capii temutei grupări, Massimo Ciancimino.

Tribunalul Bucureşti a pus sechestru pe o parte din bunurile clanului Cosa Nostra, deţinute în firmele din România. Decizia vine la solicitarea autorităţilor italiene. Astfel, a fost pus sechestru pe bunurile firmei Ecorec SA, din Popeşti-Leordeni, care se ocupă de groapa de gunoi de la Glina.

Bunurile confiscate reprezintă 6 autoturisme, dar şi mai multe maşini agricole. Instanţa a stabilit însă că nu poate pune sechestru şi pe bunurile celorlalte firme controlate de Massimo Ciancimino, Agenda 21 şi Alzalea.
Temutul Ciancimino coordona din Italia spălările de bani derulate de Mafie în România şi cerea informaţii despre marile proiecte derulate în ţara noastră.
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011

Sursa: Realitatea

Nessun commento:

Posta un commento