La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 18 settembre 2011

Un italian a furat din fondurile unei şcoli, pentru călătorii sexuale în România

Un fost director de şcoală din Italia se află în arest la domiciliu, fiind acuzat că ar fi furat 300.000 de euro de la fosta sa şcoală pentru a-şi finanţa călătorii în scopuri sexuale în România.

Giovanni Scollo, 65 de ani, fost director al institutului tehnic Leonardo da Vinci din Sicilia, împreună cu Giovanni Delle Cave, fost director administrativ al aceleiaşi şcoli, sunt acuzaţi că au sustras banii - destinaţi excursiilor şcolare - falsificând registrele financiare în ultimii 10 ani.

Della Cave este investigat şi pentru că ar fi ameninţat alţi profesori, potrivit Ansa.
Joi, 08 Septembrie 2011

Sursa: Realitatea

Nessun commento:

Posta un commento