La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 19 settembre 2010

Două curse aeriene din Cluj spre Italia şi Germania au decolat cu o întârziere de peste nouă ore

18 sep 2010

Două curse ale companiei aeriene Wizz Air, care trebuiau să plece sâmbătă dimineaţă de la Cluj-Napoca spre Treviso, Italia, respectiv Dusseldorf, Germania, au decolat cu o întârziere de peste nouă ore, din cauza unei defecţiuni tehnice, aproximativ o sută de pasageri aşteptând pe aeroport.

Cursele sunt blocate din cauza unor defecţiuni tehnice / Foto: airplane-pictures.ne

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca au declarat, sâmbătă, că avionul spre Treviso trebuia să plece sâmbătă dimineaţă, la ora 06.00, însă a decolat la ora 15.30, iar cursa spre Dusseldorf care era programată să plece la ora 10.30, a decolat abia la ora 20.00.

"Este o problemă cu cursa Wizz Air spre Treviso, Italia, care trebuia să plece la ora 06.00. Întârzierea nu s-a produs din cauza aeroportului, ci a companiei. Aeronava care trebuia să ducă pasagerii la Treviso nu a ajuns la Cluj-Napoca de la Roma vineri seară, la ora 23.00, astfel că zborul programat pentru sâmbătă, la ora 06.00 a fost amânat. De asemenea, şi cursa spre Dusseldorf, tot a companiei Wizz Air, care trebuia să plece la ora 10.30, a fost amânată", au precizat oficialii aeroportului clujean, citaţi de MEDIAFAX.

Reprezentanţii companiei Wizz Air au delclarat, la rândul lor, că este vorba despre o problemă tehnică la avionul care trebuia să ajungă vineri seară, de la Roma la Cluj-Napoca, şi care urma să transporte, sâmbătă dimineaţă, pasagerii spre Treviso şi apoi spre Dusseldorf.

"Cursa de la Roma spre Cluj-Napoca nu a mai plecat din motive tehnice. Aeronava s-a stricat şi trebuie reparată. Este o cursă aeriană în lanţ. Avionul care venea de la Roma la Cluj-Napoca trebuia să transporte pasagerii la Treviso la ora 06.00, de acolo să preia pasagerii şi să-i aducă la Cluj, după care trebuia să plece spre Dusseldorf la ora 10.30. Toate aceste zboruri au fost afectate", a spus un reprezentant al companiei.

Potrivit acestuia, cei aproximativ o sută de pasageri care aşteaptă în incinta Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca au primit şi vor primi din partea Wizz Air sandvişuri şi apă.

Sursa: Realitatea.net

Nessun commento:

Posta un commento