La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 24 settembre 2010

România va juca un amical cu Italia în noiembrie

23 sep 2010
România va disputa amicalul cu Italia, care fusese programat iniţial în 2007.

Amical de lux cu Italia pentru tricolori / FOTO: Grup RC

Federaţia Română de Fotbal a perfectat un meci amical de lux împotriva Italei, care va avea loc spre finalul acestui an, în deplasare.

Cele două Federaţii se înţeleseseră iniţial penru a disputa aminalul în 2007, însă a fost amânat.

Partida nu s-a mai disputat din cauza unor grave incidente ce au urmat jocului din Serie A dintre Catania şi Palermo şi care s-au soldat cu moartea unui agent de poliţie. Ca urmare a acestor incidente, Federaţia Italiană a revocat meciurile din Serie A şi Serie B, precum şi jocurile amicale ale Italiei.

Sursa: REALITATEA.NET

Nessun commento:

Posta un commento