La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 30 aprile 2012

Firenze: Concert extraordinar de 1 Mai


Asociatia “Sperante Romanesti”, cu prilejul Zilei Internationale a Muncii, va prezenta un Concert Extraordinar care se va desfasura la Firenze, in data de 1 Mai, 2012.Pentru prima oara, intr-un turneu in Italia, vor fi prezenti in orasul Firenze: Maria Ciobanu, Doinita si Ionut Dolanescu, Surorile Violeta si Liliana Geapana, Ionica Stansi Lorenna.
De precizat ca Palazzo dei Congressi, locul unde va avea loc spectacolul, dispune de 1400 de locuri, acesta fiind maximul de capacitate, iar intrarea la spectacol va fi gratuita.
Acest concert-spectacol face parte din turneul “Romani in Italia”, prezent in trei regiuni: Marche, Umbria si Toscana.

Sursa: News4Diaspora

Nessun commento:

Posta un commento