La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 26 giugno 2010

Şase italieni i-au dat foc unui român, pe care-l acuză de furt

23 iun 2010

Incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea, italienii preferând să-şi facă dreptate pe cont propriu în loc să apeleze la justiţie.

Românul a supravieţuit, însă s-a ales cu arsuri extrem de grave

Un român a fost la un pas să ardă de viu, după ce şase italieni din regiunea Borgia i-au dat foc, pentru că ar fi furat o maşină de tuns iarba.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea, după ce italienii au remarcat că maşina de tuns iarba dispăruse şi au concluzionat că de vină nu pot fi decât doi români, care lucrau la o fermă vecină. Ei i-au capturat pe cei doi români şi i-au dus pe un câmp, unde le-au aplicat o bătaie zdravănă. Unul dintre ei a reuşit să fugă, însă celălalt, pe nume Victor Penciuc, a fost torturat în continuare de italieni. În cele din urmă, ei l-au dezbrăcat, l-au stropit cu un lichid inflamabil şi i-au dat foc, scrie blitzquotidiano.it.

Românul a supravieţuit, însă s-a ales cu arsuri extrem de grave. Atacatorii au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de tentativă de omor şi de privare de libertate.

Sursa: REALITATEA.NET

Leggi anche:
Catanzaro, danno fuoco a giovane rumeno dopo furto, sei denunce
Aggressione al pastore romeno, scarcerato canicattinese
Lei lo lascia, lui spara al nuovo amante
Cefalù, pedinava una badande rumena. Denunciato un pensionato
Bologna, Bottigliate al passeggero che lo rimprovera. Panico sul bus 13 in via Emilia Ponente
Foligno, Investita da auto, muore sul colpo 24enne rumena
Automobilista romeno muore in incidente stradale a Trieste
Viareggio, sì del Senato a Ddl per vittime. Matteoli: ''10 mln in favore delle famiglie''
Parziale stop alle ronde dalla Consulta: non intervengano in situazioni di disagio

Nessun commento:

Posta un commento