La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 20 agosto 2011

Fosta soţie a lui Mutu, star într-un nou serial italian

19 aug 2011

Alexandru Dinu a început filmările la un nou serial. În această toamnă se vor lansa pe piaţă alte două filme în care joacă fosta soţie a Briliantului.
Pentru filmările din Insula, Alexandra şi-a schimbat look-ul

Atât Adrian Mutu, cât şi fosta sa soţie, Alexandra, locuiesc în Italia, unde carierele şi vieţile lor urmează căi separate. Fosta domană Mutu trăieşte alături de iubitul său Andrea Rizzoli şi îşi continuă cu succes cariera în film. Ziarul Click scrie că actriţa în vârstă de 30 de ani a început luna aceasta filmările la un nou serial, o comedie romantică intitulată "Sposami" ("Căsătoreşte-te cu mine"). Filmul va apărea pe micile ecrane anul viitor, iar Alexandra va interpreta unul dintre cele patru roluri principale. Anul aceasta, în lunile octombrie şi noiembrie, vor fi lansate însă încă două filme cu Alexandra, "Il generale della Rovere" şi "L’Isola", în ultima peliculă ea trebuind să-şi schimbe look-ul, şi anume să aibă părul scurt şi să poarte o perucă roşcată.

Sursa: REALITATEA.NET

Nessun commento:

Posta un commento