La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 31 marzo 2012

Congres în limba română duminică 1 aprilie in Leinì (Torino)

Martorii lui IehovaDEPARTAMENTUL PENTRU PRESA

Comunicat precongresual
Torino 29/03/2012

Congres în Limba Română

Leinì - Delegaţii congresului special de o zi al Martorilor lui Iehova, adunaţi la Sala de Congrese din Leinì (Torino) Via Alcide De Gasperi 26 , vă invită să participaţi Duminică 1 Aprilie 2012 la acest congres, incepand cu orele 9,40.

Programul, care va fi ţinut numai în limba română, va cuprinde discursuri, interviuri şi informaţii care vor fi utile tuturor, tineri şi vârstnici, martori sau nu.

Tema principală care va fi dezbătută este:  „Să se facă voinţă lui Dumnezeu”, bazată pe cuvintele lui Isus consemnate la Matei 6:9,10.

Iată câteva întrebări la care se va răspunde: Ce anume are o importanţă la fel de mare ca auzirea Cuvântul lui Dumnezeu? Cum putem înţelege care este voinţă lui Dumnezeu cu privire la noi? De ce trebuie să ne străduim să manifestăm interes faţă de oameni de orice fel? Cum putem avea o viaţă plină de satisfacţii? Tineri, ce anume trebuie să-i demonstraţi lui Dumnezeu? De ce binecuvântări au parte cei ce fac voinţa lui Dumnezeu? De ce este vital să-i zidim şi să-i încurajăm pe alţii?

Unul dintre momentele cele mai importante şi emoţionante ale acestui congres, va fi ceremonia de botez al noilor Martori ai lui Iehova, care va avea loc prin cufundarea completă în apă. Botezul va avea loc Duminică în sesiunea de dimineaţă la ora 11:35.

Programul este bazat în totalitate pe Biblie. Intrarea este liberă şi nu se fac colecte.

Toţi sunt bineveniţi.

Pentru mai multe informaţii apelaţi la:
Frigerio Fabio
Tel. e Fax 0114553510 frigerio.fa@libero.it
Rusu Ciprian cell.3209518839 ciprian.rusu@email.it
Jonatan Perrotta cell. 3471537648 jonatan.perrotta@gmail.com
http://www.jw-media.org ; http://www.watchtower.org

Nessun commento:

Posta un commento