La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 27 marzo 2012

Poetul brasovean Adrian Munteanu va fi premiat la Milano Book Fair 2012‏

Cu imensa apreciere va informam ca scriitorul Adrian Munteanu a fost nominat ca finalist la premiul international de literatura NUX de la Tirgul de Carti de la Milano 26/29 octombrie 2012 www.saloneinternazionaledellibro.it. si a meritat Premiul la Cariera Giuseppe Girolamo, premiu care va primi intr-o conferinta de presa care va avea loc la Milano Linate aeroporto - Parco Esposizioni Novegro. In timpul conferintei vor fi citite piese alle scriitorului.

Este o mare onoare sa celebram cultura romana in Europa. Cu Adrian Munteanu vor fi premiati si poetul american-irlandez Desmond O'Grady si scriitorul francez Daniel Maximin.

Pentru acest lucru am cerut parteneriatul gratuit al Municipiului Brasov si al Municipiului Bucuresti, un parteneriat cultural international care promoveaza lucrarile scriitorilor romani in Italia.

Salonul de Carti de la Milano va deschide portile pe 26 octombrie 2012 si va dura pina pe 29 octombrie.

Jacqueline dott.ssa Miu
www.saloneinternazionaledellibro.it
fax. 0362.1788758

Nessun commento:

Posta un commento