La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

domenica 20 dicembre 2009

Renii lui Moş Crăciun au poposit în parcul Herăstrău



Renii lui Moş Crăciun nu vin din Laponia, ci sunt crescuţi la Sinaia. Sunt o pereche iubitoare şi ajutoare de nădejde. Renii i-au luat-o înainte Moşului şi şi-au făcut apariţia în parcul Herăstrău. În schimbul unei mângâieri şi a unei vorbe bune vă plimbă cu săniuţa.

Ei sunt Dolphin şi Rudolph şi au trei ani. Sunt cele mai noi ajutoare ale Moşului, iar zilele acestea le vor face pe plac copiilor din Bucureşti. "Am adus renii pentru a plimba copiii gratuit şi pentru a simţi aceştia tradiţia lui Moş Crăciun din Laponia aici, în parcul Herăstrău", a declarat Radu Popa.

Renii Moşului vin tocmai din Austria, dar au fost crescuţi la noi în ţară. Sunt blânzi, prietenoşi şi ştiu să ţină un secret. Păstrează dorinţele copiilor pentru seara de Crăciun. Ba, mai mult, pun şi o vorbă bună Moşului dacă au fost cuminţi.

Renii sunt la dispoziţia copiilor între 11.00 şi 18.00, până pe 27 decembrie.

Sursa: Realitatea

Nessun commento:

Posta un commento