La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 11 settembre 2019

În Foggia, marocan fură telefonul mobil unui român și scapă, urmărit de victimă și polițiști

09/09/2019

Un marocan fără acte în regulă pe teritoriul național a fost arestat de polițiști pentru că a furat un telefon mobil din mâinile unui cetățean român.

În timpul unui serviciu de control și prevenire a teritoriului, meniți să combată crimele organizate comise în centrul orașului, polițiștii l-au arestat pe El Jabali Issam, marocan născut în 1985.

Intervenit în Viale XXIV Maggio la recomandarea centrului operativ, în momentul în care un cetățean român suferise furtul telefonului mobil, polițiștii l-au interceptat pe hoț care, când a văzut din mașina poliției, a aruncat telefonul mobil, ca să se elibereze de el, gândindu-se probabil că, făcând acest gest, ar fi scăpat de faptă.

Dar nu s-a întâmplat asta, pentru că autorul furtului agravat a fost urmărit de victimă și a fost oprit prompt de poliție. Anchetele ulterioare efectuate în biroul din sediului poliției au constatat că străinul era fără acte pe teritoriul național. Marocanul de 33 de ani a fost dus la biroul local al districtului și pus la dispoziția Procuraturii Republicii din Foggia, relatează La Gazzetta del Mezzogiorno.

Nessun commento:

Posta un commento