La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 4 settembre 2009

Tenorul italian Alessandro Safina, îndrăgostit de Nadia Comăneci!


Tenorul italian Alessandro Safina a fost cucerit de Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice din 1976
Cine nu a iubit-o pe Nadia? Dar să fie vorba de un tenor italian, care va veni la Bucureşti pentru a susţine al doilea concert al său în România? Da! Tenorul, Alessandro Safina (45 de ani) a făcut în adolescenţă o pasiune nebună pentru Nadia Comăneci.
"Nadia, un star absolut!"
"M-a cucerit în timpul Jocurilor Olimpice de la Montreal din 1976. Nadia m-a impresionat cu execuţiile ei perfecte, era strălucitoare, elegantă şi puternică, un star absolut! De atunci aşteptam cu nerăbdare orice competiţie internaţională, în speranţa că voi reuşi să o mai văd pe Nadia!", spune Alessandro care nu o poate uita
nici acum. Nu s-au întîlnit niciodată. Nimeni din familia lui nu ştia de ce este atît de fermecat de frumuseţea gimnasticii. "Într-un tîrziu şi părinţii mei s-a prins de unde a dobîndit băiatul lor de 14 ani aşa o pasiune pentru gimnastică! Eram atît de îndrăgostit de Nadia, încît dacă aş fi întălnit-o aş fi rămas fără respiraţie!", adaudă artistul, care recunoaşte că pînă acum nu a avut ocazia să o cunoastă personal pe Nadia!

Sursa: gsp.ro

Nessun commento:

Posta un commento