La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 17 aprile 2010

Hotel din Italia recrutează 530 de români

Vineri, 16 Aprilie 2010

Românii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot contacta ANOFM pentru o ofertă de 530 joburi vacante în Italia în domeniul hotelier. Locurile de muncă sunt oferite de Grand Hotel Service din regiunea Veneto.

Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru ospătari şi cameriste, dar se caută, de asemenea, recepţioneri, portari, bucătari şi ajutor de bucătari. Hotelul selectează şi personal mai puţin calificat, cum ar fi pentru posturi de spălători de vase sau hamali.

Una dintre condiţiile mai greu de acoperit este cunoaşterea limbii italiene. Se solicită, de asemenea, experienţă de minim 1 an, iar cunoştinţele de limbă engleză sau germană constituie un avantaj pentru solicitanţi.

Pentru detalii suplimentare, solicitanţii se pot adresa la consilierul Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu. Datele de contact ale consilierilor Eures din România le puteţi afla accesând următorul link: http://eures.anofm.ro/contact.php.

Posturi disponibile

ospătari - 160 posturi

cameriste – 150 posturi

spălători de vase – 90 posturi

personal pentru recepţie – 35 posturi

personal pentru întreţinere – 35 posturi

portari – 25 posturi

bucătari sau ajutor de bucătar - 20 posturi

hamali – 15 posturi

Sursa: ANOFM

Sursa: REALITATEA.NET

Nessun commento:

Posta un commento