La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 12 aprile 2010

Invitatie lansarea oficiala a revistei “Romania In Contact‏”

Milioane de romani traiesc departe de granitele tarii. Miliarde de evenimente importante se petrec zi de zi fara ca multi dintre voi sa stiti. E timpul sa descoperim ce fac romanii de pretutindeni! Toate stirile despre acestia vor putea fi gasite aici! Comunitati de peste tot pe unde romanii traiesc, isi vor scoate in lumina reflectoarelor povestile de succes, reusitele de tot felul, nelamuririle si trairile de imigrant! Vom fi in conexiune indiferent de distantele care ne despart la propriu. Contactul informational este cel care primeaza! Stirile vor fi pentru toti romanii, de la toti romanii, inspre toti romanii…ORIUNDE se afla ei!

Am placerea sa va invit la evenimentul de lansare oficiala a revistei ROMANIA IN CONTACT, revista romanilor de pretutindeni, cel mai indraznet concept al romanilor de peste hotare. Ar fi o onoare sa va avem printre invitati!

Va asteptam cu drag!

DANIELA VITELARU
(RO) 0753.88.40.84
(IT) 334.365.11.18
380.470.30.20
------------------------------

ROMANIA IN CONTACT
SUCCES FARA GRANITE

INVITATIE
Joi, 15 aprilie 2010, incepand cu orele 18.00, in Sala Constanta a JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti va avea loc lansarea oficiala a revistei diasporei ROMANIA IN CONTACT, un eveniment de 5 stele cu un program surpriza si oaspeti alesi din tara si de peste hotare.
*****
Dedicata romanilor de pretutindeni, revista vede lumina zilei exact la 9 luni de la proiectarea conceptului. Gandita ca o noua tendinta in jurnalismul din diaspora, formatul se adreseaza in special celor care au ales sa traiasca si sa se dezvolte departe de granitele Romaniei, dar si strainilor care trebuie sa ne cunoasca identitatea intr-un ambalaj de calitate.
Publicatie bilingva de 64 pagini color, revista reprezinta cartea de vizita a emigrantilor romani de valoare din noul val.
ROMANIA IN CONTACT este unitatea de masura a calitatii scriitoricesti, o viziune noua a unei generatii culte, interesante, educate si puternice, generatia care rescrie imaginea tarii ei prin fapte demne de lauda.
Programul evenimentului contine o deosebita prezentare de artă vestimentară eco style, debutul celei mai complexe campanii de promovare a oraselor Romaniei in afara tarii – campanie care incepe cu municipiul Deva, o reprezentatie artistica de clasa, prezenta unor oaspeti de exceptie sositi din strainatate, dar si personalitati din inalta societate romaneasca, toate aceste ingrediente ornate cu un bufet special organizat la final.
Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra pe mail: romaniaincontact@gmail.com sau la telefon: 0753.88.40.84.

Nessun commento:

Posta un commento