La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 12 aprile 2010

Un tren de pasageri a deraiat în Italia: Cel puţin şapte morţi şi 25 de răniţi

12 aprilie 2010 |

Un tren regional de pasageri a deraiat, luni, în nordul Italiei, în regiunea Merano. Potrivit agenţiei Ansa, citată de AFP, incidentul s-a soldat cu cel puţin şapte morţi şi circa 25 de răniţi, dintre care cinci au suferit răni grave.

Deocamdată nu se ştie dacă printre victime se numără şi români.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 09:00 (10:00, ora României).

Potrivit unui reprezentant al pompierilor, unul dintre vagoanele garniturii a fost lovit de o alunecare de teren.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale şi ambulanţe.
Potrivit sursei citate, linia feroviară pe care s-a produs accidentul a fost inaugurată în urmă cu cinci ani şi este considerată a fi una dintre cele mai moderne din ţară.

Sursa: Antena3.ro

Nessun commento:

Posta un commento