La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 19 giugno 2008

Clienţii băncilor vor putea să-şi transfere gratuit conturile de la o bancă la alta


Clienţii băncilor vor putea să-şi transfere gratuit conturile, de la o bancă la alta, prin proceduri simplificate, conform unui proiect al Uniunii Europene, menit să intensifice competiţia în acest sector. Propunerea a fost făcută de comisarul european pentru pieţe interne, Charlie McCreevy şi arată lipsa de încredere a oficialului în codul de conduită pe care băncile îl vor finaliza în curând. Un studiu realizat anul trecut de comisarul european pentru competiţie, Neelie Kroes, arată că trasferarea conturilor presupune costuri pentru clienţi, determinându-i să fie fideli unei singure bănci. Intenţia lui McCreevy este aceea de a simplifica operaţiunile de transfer de cont, astfel încât clienţii să discute numai cu noua instituţie de credit.
The Money Channel

Nessun commento:

Posta un commento