La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 19 giugno 2008

În România se construieşte cel mai mult dintre toate statele membre Ue


Suntem fruntaşi la construcţii! În România se construieşte mai mult decât în orice altă ţară din Uniunea Europeană. Cel puţin aşa arată datele furnizate de Biroul Eurostat, potrivit cărora în aprilie am construit cu o treime mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Iar zvonurile despre prăbuşirea pieţei imobiliare se dovedesc simple speculaţii, tendinţa fiind opusă celei din Vest.Potrivit cifrelor furnizate de Eurostat, în aprilie România a înregistrat un ritm de creştere al lucrărilor de construcţii de 30%, fiind urmată de Slovenia cu 23,3%, Polonia cu 22,8% şi Bulgaria cu 21%. La polul opus se află Spania, unde sectorul construcţiilor au cunoscut cea mai mare regresie, respectiv de minus 21,8%.
Antena3.ro
Adăugat: 18 iunie 2008

Nessun commento:

Posta un commento