La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 20 marzo 2009

Primăvară cu ninsori: În Moldova, zăpada atinge 10 centimetri.


Vezi prognoza meteo de weekend
20 martie 2009

Stratul de zăpadă i-a prins pe picior greşit pe şoferii din Piatra Neamţ. Mulţi dintre ei renunţaseră deja la cauciucurile de iarnă. Le-au dat o mână de ajutor drumarii, care au lucrat toată noaptea pentru ca ninsoarea căzută să nu afecteze traficul.

La Piatra Neamţ a nins mai bine de patru ore, iar zăpada aşternută a depăşit în unele locuri 10 centimetri. Puţini şoferi s-au încumetat să plece la drum, mai ales că cei mai mulţi au trecut deja la cauciucurile de vară.

Nici drumarii nu se aşteptau să mai ningă. Utilajele de deszăpezire au lucrat toată noaptea pentru a curăţa drumurile. [...]

Sursa: Antena 3.

Nessun commento:

Posta un commento