La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 28 luglio 2010

Inter Milano a transferat un fundaş român de 14 ani


Inter Milano şi-a refăcut grupul de trei români, după ce a fost oficializat transferul la campioana Italiei a fundaşului Mihai Alex Manolache de la o echipă din Promozione Veneto, liga a 7-a italiană.
Jucătorul de doar 14 ani îl înlocuieşte în sectorul de "tineret" pe Daminuţă, după un schimb efectuat de Inter cu rivala AC Milan. Manolache, care e născut pe 1 iulie 1996, a activat până acum la Liventina Gorghense, un satelit al Milanului, la Giovanissimi Sperimentali / Provinciali.
Cu Manolache au mai ajuns la Inter Francis Boateng, mijlocaş ghanez tot de 14 ani, şi Isaac Donkor, fundaş ghanez de 15 ani, provenit de la Padova.
La Inter mai evoluează românii Cristi Chivu şi Denis Alibec.
Sursa: antena3.ro


SpazioCuoreNerazzurro Riservato espressamente a tifosi interisti sfegatati
Settore giovanile
L'Inter comunica che stati depositati quest'oggi i documenti riguardanti l'arrivo in nerazzurro di tre nuovi giocatori. Per i Giovanissimi Nazionali: Francis Boateng, centrocampista ghanese classe 1996 che proviene dal Sarnico, e Mihai-Alex Manolache, difensore rumeno classe 1996 che arriva dalla Liventina Gorghense; per gli Allievi Regionali Isaac Donkor, difensore ghanese classe 1995 proveniente dal Padova.
Fonte: VIVOXLEI

Nessun commento:

Posta un commento