La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

giovedì 15 luglio 2010

Spectacol Miss Diaspora 2010 la Torvaianica


Avem placerea sa va invitam la spectacolul organizat de Asociatia Romanilor din Italia "MISS DIASPORA 2010" in data de 18 Iulie 2010 ore 18:00 in Villaggio Fantasyland in Viale Danimarca la Torvaianica (Roma). Intrarea e gratuita.

Artisti invitati: RO-MANIA, PAULA MITRACHE, IONICA STAN, ANNAMARI DANCS si alte surprize...

In cadrul concursului veti putea asista si la o prezentare de rochii de mireasa si de ocazie, oferita de Miha Spose - articole de nunta si botez de la Roma, partener al evenimentului.

Miha Spose
www.mihaspose.it
Presso Centro Commerciale "La Strada"
Circ.ne Nomentana n°530 (vicino Stazione Tiburtina)
Info: 320-88.57.303

3 commenti:

Panalu ha detto...

Bun găsit. Astăzi o zi trista pentru noi (ma refer la "FATA DRAGA")AM descoperit blogul vostru-al astazi .Nu știam ca exista și pentru asta VA MULȚUMESC. sunt în Italia de 15 ani ,și în urma cu o luna m-am hotarit sa fac un blog http://panalu.blogspot.com/ cu articole utile pentru romani (cred eu). VA MULȚUMESC

Panalu ha detto...

Va invit pe toti romani din Italia sa vizitați si eventual sa lăsați si un comentariu pe site-ul meu, făcut pentru voi www.panalu.net unde găsiți aplicații online ,programe gratis, foto 3d ,diverse, NAVIGAȚIE PLĂCUTA

Panalu ha detto...

Va invit pe toti romani din Italia sa vizitați si eventual sa lăsați si un comentariu pe site-ul meu, făcut pentru voi http://www.panalu.net/ unde găsiți aplicații online ,programe gratis, foto 3d ,diverse, NAVIGAȚIE PLĂCUTA

Posta un commento