La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 9 luglio 2010

Invito alla festa multietnica!‏

L'Associazione Romena-Moldava "ROMANIA MARE" è lieta di invitarla alla nostra festa multietnica allietata da balli e canti popolari rumeni.

All'iniziativa che si terrà il prossimo 10 luglio alle ore 19.30 a Villa San Martino (Lugo), presso il centro Sociale di Villa San Martino (Lugo) parteciperà il console rumeno di Bologna Dan Eugen Pineta

Seguirà cena multietnica.

Cordiali saluti

Marinela Ciochina
(3939169427)
www.associazioneromaniamare.it
associazioneromaniamare@yahoo.it

1 commento:

Anonimo ha detto...

buna ziua,as vrea sa stiu cum pot afla daca o nepotica de a mea a intrat in clasa 9.unde pot sa caut sau ce sait sa accesez.ea se numeste miclaus madalina silvia si sunt in rotonda,provincia basilica,ea (mama ei) a intrerupt orice legatura cu noi si nu putem sa aflam nimic despre ea,si nu stim de 1 an nimic despre ea.daca ma puteti ajuta va multumesc anticipat.adresa mea de mail este laslaustefan@yahoo.com

Posta un commento