La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 21 marzo 2011

Goian relansează lupta pentru titlu în Italia

Fundaşul lui Palermo a marcat golul victoriei împotriva liderului AC Milan. Reuşita lui Goe îl ajută pe Cristi Chivu, care poate spera acum la un nou titlu cu Inter.

Fotbalistul român care ne-a calificat la Euro 2008, prin golul reuşit împotriva Olandei, este din nou pe val. Dorin Goian a marcat golul care a adus o victorie istorică echipei sale, Palermo, în faţa mult mai titratei AC Milan. Fostul stelist, revenit după o lungă accidentare, a reuşit să înscrie în debutul partidei, după care fundaşul lui Palermo s-a lupta ca un leu în apărare pentru a menţine rezultatul.

Pentru Goian, acesta a fost primul gol in 24 de meciuri disputate în tricoul lui Palermo, echipă la care a ajuns în urmă cu un an şi jumătate. Fostul stelist nu va juca însă în dubla cu Bosnia şi Luxemburg, din preliminariile Euro 2012, deoarece selecţionerul Răzvan Lucescu nu l-a convocat din cauza accidentării care l-a ţinut departe de gazon.

În Anglia, Tamaş a fost doar rezervă în meciul senzaţional reuşit de WBA în faţa puternicei Arsenal, încheiat cu 2-2, iar în Franţa Boloni încă mai speră în salvarea de la retrogradare după victoria cu 4-1 obţinută de Lens la Montpellier.

Sursa: Realitatea

Citeste si: Italienii au făcut clasamentul jucătorilor etapei! Goian, printre primii, Codrea codaş

Nessun commento:

Posta un commento