La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 18 marzo 2011

Italienii care au vrut să plece din ţară cu un bebeluş, arestaţi preventiv pentru 29 de zile

11 Mar 2011

Cei doi italieni care au vrut să fugă cu un bebeluş din România au primit mandate de arestare preventivă pentru o luna. La fel si mama micuţului. Toţi sunt acuzaţi de trafic de minori, fals în acte şi fals privind identitatea. Anchetatorii nu cred însă că este vorba doar despre o înţelegere între cei trei.

Surse din rîndul anchetatorilor cred că, de fapt, micuţul a fost vândut prin intermediul unei reţele de adopţii ilegale. Asta, deşi mama bebeluşului susţine că le-a promis copilul italienilor pentru care lucra de doi ani pentru că oricum voia să renunţe la el. Italienii, soţ şi soţie, au fost reţinuţi la Braşov în timp ce încercau să plece din ţară.

Garnero Sandra Candelaria, de 45 de ani şi Sparagna Giovanni, de 57 de ani au fost reţinuţi, joi, pentru 24 de ore. Cei doi sunt acuzaţi de trafic de minori, fals material în înscrisuri oficiale şi fals privind identitatea.

Fonte: Antena 3

Leggi anche:
Comprano neonato in Romania, arrestati due italiani

Nessun commento:

Posta un commento