La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 29 aprile 2009

Victor Crivoi produce surpriza la Roma: L-a eliminat pe James Blake, numărul 16 mondial


27 aprilie 2009

Tenismanul român Victor Crivoi, aflat pe locul 112 în clasamentul ATP, a produs o mare surpriză la turneul Masters de la Roma. Sportivul nostru s-a calificat în turul doi după ce l-a învins în două seturi pe americanul James Blake, numărul 16 mondial şi favorit numărul 14 al competiţiei din capitala Italiei.

După ce a reuşit să treacă de calificări, Crivoi a dat lovitura în turneul dotat cu premii de 2,75 milioane de euro, trecând de James Blake cu 7-5, 6-3. În turul următor, sportivul român va da piept cu învingătorul dintre suedezul Robin Soderling şi spaniolul Marco Granollers.

Celălalt reprezentant al ţării noastre la Roma, Victor Hănescu, a ratat calificarea în turul doi, fiind învins de sârbul Viktor Troicki, 3-6, 3-6.

Sursa: Antena3.ro

Leggi anche:
Internazionali BNL. Il record di Blake: è la prima testa di serie a saltare

Nessun commento:

Posta un commento