La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 29 aprile 2009

Zeci de români sunt blocaţi pe aeroportul din Treviso, Italia


Luni, 27 Aprilie 2009

Zeci de români sunt blocaţi pe aeroportul din Treviso, Italia, după ce avionul cu care trebuiau să ajungă la Timişoara a fost avariat. Angajaţii aeroportului au lovit coada avionului cu scara rulantă cu care sunt îmbarcaţi pasagerii.

Avionul nu a mai primit permisiunea de decolare, iar următoarea cursă spre Timişoara este peste trei zile. Compania care opera această cursă s-a oferit să returneze banii pasagerilor. Marian Draşcă, unul dintre pasageri a declarat: "Cu puţin timp înainte de decolare, când personalul aeroportului a luat acea scară rulantă cu care am urcat, a lovit coada avionului. Nu există o altă aeronavă cu care să ne întoarcem în timp util, următorul zbor spre Timişoara este peste trei zile".

Sursa: Realitatea TV

Nessun commento:

Posta un commento