La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 22 settembre 2008

Promisiuni electorale. Psd promite 20.000 de euro fiecărui român repatriat, dacă vine la guvernare


Românii din diaspora sunt ca oxigenul pentru economia naţională şi reprezintă clasa de mijloc, de care ţara are mare nevoie, afirmă preşedintele PSD, Mircea Geoană. El a participat la Milano, la prezentarea candidaţilor partidului pentru viitorul parlament al României şi a lansat de acolo atacuri asupra premierului şi a preşedintelui ţării, dar şi promisiuni românilor care revin în ţară. Mircea Geoană i-a lăudat pe românii plecaţi la muncă în Italia şi Spania. Au învăţat să muncească serios şi aduc în ţară peste patru miliarde de euro. Un aport pentru care statul român nu este recunoscător, decât cu vorbele, spune Geoană. Ei sunt însă oamenii de care ţara va avea nevoie în viitorul apropiat. Liderul social-democrat le-a promis că, dacă va ajunge la guvernare, va acorda o primă de instalare 20.000 de euro celor care revin şi scutiri fiscale dacă îşi deschid o afacere în România. Geoană îi acuză pe actualii guvernanţi că nu au făcut nimic atunci când împotriva românilor a fost pornită o campanie de denigrare fără precedent. El a particpat la Milano la lansarea candidaţilor PSD pentru locurile alocate reprezentanţilor diasporei în viitorul Parlament al României. Este vorba despre Marian Popescu, care candidează pentru Camera Deputaţilor, în colegiul pe zona Uniunii Europene şi despre candidatul pentru funcţia de senator în colegiul Europa-Asia, Marian Dan Mocanu.
Antena 3
Adăugat: 21 septembrie 2008

1 commento:

Anonimo ha detto...

E simplu! Investiti in productia de tiparituri si obiecte promotionale personalizate. De ce? Pentru ca vin alegerile! Doua campanii intr-un singur an. Momentul oportun pentru lansarea unei astfel de afaceri. Investitie? 20000 euro. Cu atat puteti achizitiona toate echipamentele de care aveti nevoie: tipografie complet utilata, serigrafie si termotransfer. Detalii pe www.promovent.eu

Posta un commento