La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 10 gennaio 2009

Integrarea romanilor in Italia si participarea la viata politica

Dragi romani,

Sunteti foarte importanti pentru noi. Va rugam sa ne ajutati sa ne imbunatatim serviciile raspunzandu-ne la urmatoarele intrebari.

Acest chestionar a fost creat in scopul de a intelege exigentele romanilor in vederea pregatirii alegerilor administrative din 7 - 9 iunie 2009 si isi propune sa cerceteze impactul si eficienta pe care o poate avea asupra viitorilor candidati romani in calitate de Consilieri in cadrul Primariilor.

Va rugam sa completati chestionarul intrand pe urmatorul link:

http://www.SurveyPro.ro/Survey.aspx?id=11514021-ccc1-4465-ac16-55969ab98a3a

Acest sondaj v-a fi activ pana pe data de 15 martie 2009

Va multumim.

09/01/2009, San Giorgio in Bosco (PD)

Il Presidente dell’Associazione Alleanza Romena - ASAR
Adrian Teodorescu

Nessun commento:

Posta un commento