La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 7 gennaio 2009

Unele accidente rutiere nu mai trebuie declarate la Poliţie


Marti, 06 Ianuarie 2009

Şoferii cu poliţe CASCO implicaţi în accidente, din care rezultă doar avarierea propriei maşini, au scăpat de drumul la Poliţia Rutieră pentru constatare.

De la 1 ianuarie ei pot lua documentele necesare reparaţiei maşinii direct de la asigurator. Procedura este valabilă în cazul unui accident rutier în care a fost deteriorat doar propriul vehicul sau în alte împrejurări, cum ar fi găsirea autovehiculului avariat în parcare.

Documentele eliberate de asigurator devin echivalentul autorizaţiilor de reparaţie eliberate de Poliţie, iar service-ul auto are obligaţia să le accepte, potrivit Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor.

Sursa: Realitatea TV

Nessun commento:

Posta un commento