La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 26 marzo 2010

Chivu/ Romanul aplaudat la scena deschisa

Serie A
VIDEO Giuseppe Meazza, la picioarele lui Chivu/ Romanul aplaudat la scena deschisa
de Adrian Ilincescu HotNews.ro
Joi, 25 martie 2010 Sport | Fotbal

Chivu a revenit la Inter, fundasul roman fiind folosit titular de Jose Mourinho in partida cu Livorno. Dupa o evolutie apreciata, romanul a fost schimbat in minutul 77, moment in care capitanul tricolorilor a fost aplaudat la scena deschisa de intreg stadionul Giuseppe Meazza.

Dupa doua luni si jumatate de chin, Chivu a revenit in randul titularilor de la Inter, Cristi fiind laudat de presa din Italia pentru evolutia sa din partida cu Livorno (victorie cu 3-0).

Intreg stadionul a fost la picioarele romanului in minutul 77, atunci cand Chivu a fost inlocuit. Fundasul si-a scos casca de protectie in momentul in care parasea terenul, aratand intregii asistene o cicatrice imensa.

"M-am simtit mai emotionat ca de obicei. Ultima data cand am trecut printr-o situatie asemanatoare a fost la Euro 2000, cand am jucat primul meci la echipa nationala. Colegii m-au ajutat, au fost aproape de mine atat in teren, cat mai ales in afara lui" - Cristi Chivu.

Serie A, Etapa XXX:

Atalanta - Cagliari 3-1
Bari - Sampdoria 2-1
Bologna - AS Roma 0-2
Catania - Fiorentina 1-0
Genoa - Palermo 2-2
Inter - Livorno 3-0
Lazio - Siena 2-0
Parma - Milan 1-0
Udinese - Chievo 0-0
Napoli - Juventus (joi, 21.45)

Clasament:

1 Inter 63 puncte
2 Roma 59 puncte
3 Milan 59 puncte
4 Palermo 48

Vezi aici momentul schimbarii lui Chivu:


Sursa: HotNews.ro

Nessun commento:

Posta un commento