La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 12 febbraio 2011

Victorie pentru Iancu: FC Timişoara revine la denumirea de "Politehnica"

10 Feb 2011

FC Timişoara a câştigat războiul cu Claudio Zambon şi şi-a recăpătat palmaresul, după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins apelul formulat de societatea italianului.

În urma deciziei, finanţatorul Marian Iancu a declarat că primul lucru pe care îl va face va fi să schimbe numele echipei înapoi în Politehnica Timişoara.

Problema este că acest lucru este interzis în timpul desfăşurării campionatului, însă Iancu speră să găsească înţelegere printre membrii comisiei.

Sursa: Antena 3

Nessun commento:

Posta un commento