La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

lunedì 26 ottobre 2009

Giuliano Stroe, cel mai puternic copil din lume, la numai cinci ani


25 octombrie 2009
Foto: Antena 3

Cel mai puternic băieţel din lume are doar cinci ani şi este român. În ciuda vârstei sale fragede, Giuliano face exerciţii recomandate bărbaţilor în toată firea. Băiatul a intrat în Cartea Recordurilor, după ce imaginile de la antrenamentele sale au făcut senzaţie pe internet.

Giuliano Stroe este cel mai puternic copil din lume. El trăieşte cu familia în Italia, iar tatăl său îl antrenează de la vârsta de doi ani. Clipurile cu exerciţiile băiatului au făcut senzaţie pe internet.

Oficialii de la Cartea Recordurilor au fost uimiţi de cascadoriile sale. Băiatul deţine şi recordul pentru cea mai rapidă cursă în mâini cu o greutate între picioare. Deşi clipurile sale sunt foarte urmărite pe Youtube, antrenamentele ar putea să îi facă rău. Mai exact, specialiştii se tem că transformările aproape incredibile pe care le-a suferit corpul său ar putea să îi afecteze creşterea.

Cu toate acestea, tatăl său neagă faprul că antrenamentele ar reprezenta vreun pericol. Iulian Stroe spune că băiatul nu se antrenează singur şi că imediat ce oboseşte este trimis la joacă.



Sursa: Antena 3

Nessun commento:

Posta un commento