La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

sabato 17 ottobre 2009

Maria Dragomiroiu‏ la Roma


Asociatia "Spirit romanesc" impreuna cu centrul comercial si cultural " La Strada"(via Circonvallazione Nomentana, 530) are placerea de a va invita pe data de 17 octombrie 2009, orele 19 la spectacolul de muzica populara: " O seara traditionala romaneasca" cu prezenta de onoare a marei cantarete Maria Dragomiroiu si pe data de 24 octombrie 2009 va asteptam la orele 18:30 la sediul centrului comercial "La Strada" pentru prezentarea "trilogiei taraneasca" a scriitorului Dinu Sararu.

Va asteptam!

Roxana Lupu, La Strada
Responsabil evenimente culturale
Tel: 0039.0644.292.455 Mob: 0039.3283.343.585
roxana.lupu@euroetnic.com

Nessun commento:

Posta un commento