La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

mercoledì 12 ottobre 2011

Salarii de 2.000 de euro pentru medici în Italia

Clinicile private din Italia recrutează medici români. Contractele de muncă sunt pe o perioadă de un an, iar salariile ajung la 2.000 de euro net lunar.

Angajatorul caută pe piaţa locală medici cu experienţă şi specializare în recuperare-medicină fizică sau neurologie.

Posturile sunt disponibile prin reţeau EURES şi sunt postate pe site-ul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM). Vezi mai multe detalii aici.

Un număr de peste 16.500 de medici şi asistenţi medicali au obţinut, în primele şase luni ale acestui an, contracte de muncă în clinicile din alte state. Numărul celor plecaţi este de două ori mai mare faţă de perioada similară a anului trecut, când doar 8.100 au ales un job în afara ţării.
27 sep 2011

Sursa: Realitatea

Nessun commento:

Posta un commento