La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

martedì 29 novembre 2011

Evenimente culturale de excepţie la Torino

Institutul Cultural Român organizează cu ocazia Zilei naţionale a României, mai exact în zilele de 1 şi 2 decembrie, două evenimente culturale de excepţie:

* joi, 1 decembrie de la orele 20.30 la Teatrul Gobetti (în Via Gioachino Rossini n. 8, Torino), Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs vor juca în piesa "Măscăriciul" de A.P. Cehov, în regia lui Horaţiu Mălăele.

* vineri, 2 decembrie, de la orele 20.00 la acelaşi Teatro Gobetti, Opera Naţională din Bucureşti vă invită la o gală de balet.
Cele două evenimente sunt organizate în colaborare cu Primăria din Torino.

Toate informaţiile privind biletele de intrare şi programul detaliat al celor două seri vor fi puse la dispoziţie pe măsură ce vor sosi la redacţia noastră.

Sursa: Città di Torino

Nessun commento:

Posta un commento