La comunità romena si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza dal paese natale.
Informazioni utili per i romeni che vivono in Italia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e divenire cittadini attivi.

Comunitatea Românească în Italia

Locul unde comunitatea românească se regăsește zilnic în știri, noutăți, mărturii, informații și sfaturi, pentru a nu uita rădăcinile și a trăi mai bine departe de țara natală. Informații utile pentru românii care trăiesc în Italia, despre oportunitățile pe care le oferă realitatea din jur și pentru a deveni cetățeni activi.

Bun găsit pe site! Benvenuto!

Comentează articolele publicate! Commenta gli articoli pubblicati!

venerdì 12 dicembre 2008

Expoziţie de sculptură: Lucrările lui George Dan Istrate, la Veneţia


Sculptorul român George Dan Istrate îşi va expune lucrările la galeria Bugno Art Gallery din Veneţia. Evenimentul are loc în perioada 12 decembrie -12 ianuarie.
Expoziţia artistului, intitulată “Fluid Concepts” va conţine 18 sculpturi, cea mai mare parte a acestora fiind realizate în marmură neagră provenind din Belgia. Artistul s-a născut în anul 1975 şi a absolvit Academia de Arte Vizuale Ioan Andreeascu din Cluj- Napoca.
A susţinut numeroase expoziţii atât în ţară, cât şi în străinătate şi a fost distins cu mai multe premii internaţionale pentru lucrările sale.
Sursa: Adevarul.it

2 commenti:

Anonimo ha detto...

bravo!

Anonimo ha detto...

bravissimo!

Posta un commento